Gorenje SBS Ref NRS918FMX

SKU: NRS918FMX
Previous
Next
Technical characteristics Gorenje SBS Ref NRS918FMX:
Main features
Full list of features
A type side-by-side
Energy class A+
Control electronic
Number of compressors 1
Overall volume 508 l
The volume of the refrigerating chamber 334 l
Capacity of freezer 174 l
Side-by-side
Functions / features Ice Maker  /поворотний
Super-freeze function
right-sided opening /Fridge
left-sided opening /freezer
SensoTech
MultiFlow
2 containers for fruits and vegetables
Colour gray
The weight 85 kg
Main
A type side-by-side
Energy class A+
Control electronic
Number of compressors 1
Display зовнішній
Number of doors 2 doors
Number of shelves on the door 3 /в холодильній камері
4 /в морозильній камері
Defrosting system No Frost+
Refrigerant R600a
Climate class ST
N
SN
Volume
Overall volume 508 l
The volume of the refrigerating chamber 334 l
Capacity of freezer 174 l
Cameras settings
Freezing capacity 11 kg/day
Number of shelves in a freezer 2 /boxes
Number of shelves in the refrigerator 5
Side-by-side
Shelf for bottles дротяна
Features
Functions / features Ice Maker  /поворотний
Super-freeze function
right-sided opening /Fridge
left-sided opening /freezer
SensoTech
MultiFlow
2 containers for fruits and vegetables
Additionally Height adjustable legs: 2
Wheels: 4
Sound signal when the door is open
2 egg trays /(12×)
Physical
Power consumption 1.12 kW/24h (407 кВт/рік)
Connecting power 240 W
Material shelves glass
Colour gray
Noise level 42 dB
The weight 85 kg
Sizes
Height 178.6 cm
Width 91 cm
Depth 64.3 cm
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 740 mm
Height 1880 mm
Length 980 mm
Weight 95.00 kg
Volume 1.3634 m3
Type: side-by-side; Energy class: A+; Control: electronic; Number of compressors: 1; Total volume: 508 l; Volume of refrigerating chamber: 334 l; Freezer volume: 174 l; Functionality: Ice Maker , Super-freeze function, right-sided opening, left-sided opening, SensoTech, MultiFlow, 2 containers for fruits and vegetables; Color: gray; Weight: 85 kg;
33499 UAH*
in stock
* Recommended retail price
Where to buy: Gorenje SBS Ref NRS918FMX:
Online stores
Comtrading
Холодильник SBS Gorenje NRS918FMX, 179х64х91см, 2 двери, 334(174)л, А+, NF+, поворотный ледогенер, Наруж. Диспл серый
Mekka
Холодильник SBS Gorenje, 179х64х91см, 2 дв., 334(174)л, А+, NF+, поворотный льдогенер, Внешн.диспл, поворотный ледог-р, серый (NRS918FMX)
Moyo
Холодильник Gorenje NRS918FMX
Rozetka.ua
Side-by-side холодильник GORENJE NRS918FMX
Vencon.ua
Gorenje NRS918FMX
National networks
24 Moyo.ua
Холодильник Gorenje NRS918FMX
Gorenje Side by side: завжди свіжі продукти

Для тих, хто шукає зручне та ефективне рішення для зберігання свіжості продуктів, вдалим вибором стануть холодильники Gorenje Side by side, які перевершують усі очікування. Холодильники Gorenje Side by side — це не тільки ефективне охолодження, а й раціонально організований простір для зберігання продуктів. Крім того, багато моделей Side by side оснащено додатковими функціями, як-от дозатор для води та льоду, регулятор температури та цифровий дисплей, які роблять їх зручними та сучасними рішеннями для кухні.

Переваги холодильників Side by side

Холодильники Gorenje Side by side — чудовий вибір для користувачів, які шукають пристрій, де вдало поєднано сучасний дизайн та інноваційні технології. З огляду на збільшений об’єм, моделі надають більше холодильного простору. Просторий холодильник з ефективним ­охолодженням — можливість рідше відвідувати супермаркети й водночас зменшити харчові відходи завдяки зручному огляду вмісту. Тож користувачі завжди знатимуть, які продукти наявні та що потрібно використати насамперед.

Забудьте про розморожування морозильної камери

Холодильники Gorenje Side by side вирізняються кількома винятковими функціями, з-поміж яких — NoFrost Plus у морозильній камері. Технологія запобігає накопиченню льоду й намерзу, а отже, немає потреби розморожувати морозильну камеру та можна ефективніше використовувати її простір. Пакунки із замороженими продуктами не злипатимуться, що дає змогу підтримувати чистоту й порядок у морозильній камері.

Тихі, довговічні й ефективні

Нові холодильники оснащені інверторним компресором, який починає ­працювати за низької швидкості, збільшую­чи її, доки не буде досягнуто потрібної температури, а потім знову знижуючи до такої, що необхідна для підтримання температури. Завдяки цій технології холодильники працюють тихіше, до того ж вони довговічніші та споживають менше енергії.

Від морозильної камери до холодильника

Через стрімкий темп життя користувачі шукають універсальні пристрої, які швидко адаптуються до різних потреб. Кожен хоч раз потрапляв у ситуацію, коли після вечірки хотів зберегти їжу, що залишилася, проте холодильник був уже заповнений, тоді як морозильна камера — порожня. Прагнучи надати користувачам ще більше можливостей, Gorenje ­устаткувала сучасні холодильники функцією ConvertActive, яка дає змогу перетворити морозильну камеру на холодильну простим натисканням кнопки. Ба більше, її також можна перетворити на велику зону ZeroZone — більше місця для зберігання закусок або напоїв.

Дотримуючись кількох простих порад, наприклад, підтримувати холодильник повним, але не переповненим, тримати дверцята максимально довго зачиненими та ­встановлювати оптимальну температуру, користувачі зможуть скоротити споживання електроенергії.

Холодильники Gorenje Side by side — це розумна й екологічна техніка для тих, кому потрібні енергоефективні та безпечні для довкілля пристрої. Вироблені в Європі, завдяки новітнім функціям вони не тільки стануть чудовим доповненням до будь-якої оселі, але і є свідченням відданості Gorenje принципам ­сталого розвитку. 

Виберіть екологічний холодильник

Під час придбання нової побутової техніки важливою передумовою для ухвалення рішення є те, наскільки вона екологічна. Екологічність – одна з основних цінностей Gorenje, що є частиною групи Hisense Europe і займає провідні позиції на європейському ринку побутової техніки.

Menu
Products catalog
Products catalog